PR-ul din perspectiva jurnalistilor, numai aici

Una din surprizele pe care vi le-am pregatit pe acest instrument de comunicare al evenimentului PR Forum este un dialog deschis cu jurnalistii, pe tema relatiei dintre noi, comunicatorii, si ei, gatekeeperii acoperirii noastre media.

Vom discuta cu jurnalisti din mai multe domenii, de la mai multe publicatii, cum vad ei relatia „ziarist-piarist”, care sunt problemele pe care le intampina, si care sunt solutiile.

Vizitati zilnic acest blog, abonati-va la fluxul RSS (aflati aici cum) pentru a afla toate acestea, si, mai ales, pentru a va spune punctul de vedere cu privire la aceasta relatie in general, sau la problemele pe care le expun colegii nostri din presa.

Reclame

0 Responses to “PR-ul din perspectiva jurnalistilor, numai aici”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Bine ati venit!

Acesta este blogul oficial al Primului Forum de Relatii Publice din Romania. Sunt Ionut Oprea, si voi fi gazda dvs. virtuala in experienta interactiva de PR care va asteapta. Informati-va cu articolele care vor aparea aici in fiecare zi, despre relatii publice in Romania si despre evenimentul PR Forum, si expuneti-va punctul de vedere alaturi de colegii de industrie.
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: