Ultimul workshop pe ziua de azi

Sesiunea anterioara m-a prins cu prezentarile despre internet, si modul in care acesta ajuta companiile sa comunice mai bine. Asa ca va transmit direct de la ultima sesiune, despre „Campanii eficiente in mass-media”.

Dan Tudoroiu a povestit despre tiraje, audiente, cifre si componenta demografica, elemente cheie in derularea unor activitati de media relations profesioniste (in care nu trimiti comunicate de presa la toti jurnalistii, ci doar jurnalistilor care scriu la publicatii adresate unui segment cat mai mare din publicul tau tinta, si fiecaruia fix ce si cat ii trebuie ca sa iti asigure acoperire maxima pe segmentul care te inteereseaza cu adevarat).

Iulian Comanescu a povestit intamplarea cu tubul de sapun si a extras cateva invataminte din asta.

Simona Dan, de la Tempo PR, a demonstrat avantajele PR-ului in publicatiile locale, si a devoltat cateva sfaturi pentru companiile care isi propun sa aiba in vedere si acest segment de media, care in provincie poate fi cel putin la fel de important decat presa nationala.

Studii de caz: „Impreuna, mai aproape de oameni” -Tuborg – echipa Tempo a implicat jurnalistii intr-o campanie sociala, intrebandu-i pe jurnalisti care considera ca e orasul cel mai sarac, pentru a stabili care va fi orasul in care vor derula campania.

Reclame

2 Responses to “Ultimul workshop pe ziua de azi”


  1. 1 Laura martie 14, 2007 la 5:47 pm

    am fost si eu acolo.

    doua workshop-uri reusite la care am participat au fost pr-ul sub influenta noilor media si campanii eficiente in mass-media, care cred ca au avut audienta cea mai mare. pe langa faptul ca ne-am amuzat, am si aflat lucruri noi si interesante. oricum, o combinatie foarte reusita de speaker-i.

    succes in continuare

  2. 2 Catalin Afacerist.ro iunie 21, 2007 la 6:17 am

    Se dezvolta si la noi ceva. Interesant …


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Bine ati venit!

Acesta este blogul oficial al Primului Forum de Relatii Publice din Romania. Sunt Ionut Oprea, si voi fi gazda dvs. virtuala in experienta interactiva de PR care va asteapta. Informati-va cu articolele care vor aparea aici in fiecare zi, despre relatii publice in Romania si despre evenimentul PR Forum, si expuneti-va punctul de vedere alaturi de colegii de industrie.
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: